Elinvoimaa alueellesi

 

Tietojen ja rajapinnan käyttö

 

Netboxin yritysdatapalvelut ovat suunnattu yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat lisäarvoa esikäsitellyn yritysdatan avulla. Tietoa voi esimerkiksi käyttää erilaisissa ohjelmistoissa ja järjestelmissä, kuten taloushallinnon palveluissa, data-analytiikassa ja asiakkuudenhallinnassa.

Netbox käsittelee erilaisia käyttöliittymiä (mm. CRM- ja laskutusjärjestelmät, yritysrekisteripalvelut) varten eri tiedontoimittajilta hankitun tiedon yhdeksi rajapinnan kautta luettavaksi kokonaisuudeksi, jossa y-tunnuksen alle kerätään eri lähteistä hankittu kaikki yritystä koskeva tieto.

Tiedot ovat hyödynnettävissä NetAPI:n kautta. NetAPI on Netbox Finland Oy:n ohjelmointirajapinta, jota käytetään myös verkkolasku- ja EDI-palvelujen tarjontaan. Yritysjoukkoja palauttavia hakuja suoritetaan rajapintaan y-tunnuksen, toiminimen tai kuntakoodin perusteella. Näiden lisäksi Netboxin asiakkailla on mahdollisuus käyttää useita muita erilaisia hakuparametrejä datan suodattamiseksi omia tarpeita vastaavaksi.

NetAPI on yksityinen palvelu, johon pääsy vaatii käyttäjätunnuksen, asiakastunnuksen ja salasanan perusteella muodostetun käyttöoikeustiivisteen. Testiympäristön tunnukset ovat saatavissa osoitteesta tuki@netbox.fi. Tuotantokäyttö edellyttää sopimusta Netboxin kanssa (myynti@netbox.fi).

Partnereilla on mahdollisuus aluksi kokeilla rajapintaa testiympäristössä pyytämällä tunnukset (tuki@netbox.fi). Lisäksi omaan käyttöön saa myös esimerkkitoteutuksen PHP- ja C# -kielillä, joiden avulla partneri voi toteuttaa yhteydet NetAPI:n omista järjestelmistään.

Dokumentti: Netbox Finland Oy:n ohjelmointirajapinnan NetAPI:n yritystietohakuun liittyvät palvelupyynnöt ja niiden tarjoamat perustiedot.


Lue lisää aiheesta:

 
Päivitetty 8.10.2019

 

HAKOSALO OY

Pohjoisranta 11 C 28100 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi