Elinvoimaa alueellesi

 

Netbox yrityksenä

 

Netbox Finland Oy on suomalainen verkkolasku-, EDI- ja dataoperaattori, joka tarjoaa laskunvälitys- ja maksutapahtumavälityspalveluja sekä muita sanomanvälityspalveluja. Netbox on erikoistunut järjestelmäintegraatioihin sekä sanomavälitykseen ja -muunnoksiin, joiden avulla organisaatioiden välinen tiedonsiirto onnistuu vaivattomasti.

Netbox auttaa asiakkaitaan, partnereitaan ja heidän asiakkaitaan laskujen ja sanomien välittämisessä sekä liiketoiminnan digitalisoimisessa. Vuoden 2018 alusta lähtien yrityksen palveluvalikoimaan on kuulunut myös yritysdatan käsittely ja siihen liittyvien tietopalvelujen kehittäminen.

Netbox on jäsenenä muun muassa Ohjelmisto- ja eBusiness ry:ssä sekä Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:n (Tieke) virallisessa verkkolaskuoperaattoriryhmässä yhdessä pankkien ja muiden operaattoreiden kanssa. Lisäksi Netbox on osa Tilaajavastuu Oy:n partneriverkostoa. Netbox tekee laajasti yhteistyötä niin muiden ohjelmistoyritysten kuin julkisen sektorin kanssa.

Yrityksen henkilöstö työskentelee Helsingissä ja Tampereen seudulla. Fyysinen toimisto sijaitsee Tampereen ytimessä. Tuottamalla arkipäivää helpottavia digitaalisia ratkaisuja Netbox haluaa yhdessä auttaa yrityksiä ja yhteisöjä datan hyödyntämisessä.


Lue lisää aiheesta

 
Päivitetty 8.10.2019

 

HAKOSALO OY

Pohjoisranta 11 C 28100 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi