Elinvoimaa alueellesi

 

Netboxin yritysdatapalvelut

 

Netbox auttaa kumppaneitaan ja asiakkaitaan yritysdatan hyödyntämisessä, tiedolla johtamisessa ja ennakoinnissa.  Yritysdatapalvelujen ydin on eri tietolähteistä päivittyvä yritystietokanta, jonka rekisterinpitäjänä toimii Netbox Finland Oy.

Netbox kerää dataa ja yhdistää yritys- ja elinkeinoelämää kuvaavaa tietoa rajapinnan kautta tarjottavaksi palveluksi, sekä kokoaa myös historiatietoa seuranta- ja ennakointityön tueksi.

Heiltä löydät kaikkiin suomalaisiin yrityksiin liittyvät perustiedot, tilinpäätösaineistot ja rekisteriotteet muiden liiketoimintaa kuvaavien tietojen lisäksi. Netbox käyttää peruslähteinään PRH:n ja Verohallinnon tietoja, joista esimerkiksi tilinpäätösaineistot he ostavat pdf-tiedostoina ja kääntävät ne koneluettavaan muotoon.

Muita yrityksiä kuvaavia tietoja voivat olla esimerkiksi toimipaikkatiedot, ylimmän vastuuhenkilön yhteystiedot, luotettava kumppani -merkinnät ja t&k-rahoitustiedot. Näiden lähteenä toimivat muut markkinoilla toimivat datatoimittajat kuten Asiakastieto Oy, Tilaajavastuu Oy, Viestintävirasto ja Business Finland. Tietosisältöjen määrä kasvaa jatkuvasti uusien tietolähdekartoitusten myötä.

Edellä mainitut tietosisällöt kuvastavat yrityksien mikroympäristöön liittyviä tietoja. Lisäksi Netbox etsii näiden tietojen ohella jatkuvasti makroympäristöä kuvastavia tietolähteitä. Tällaisia ovat esimerkiksi Suomen Yrittäjät ry:n pk-yritysbarometrin ja Elinkeinoelämän Keskusliiton kuntaranking-tutkimuksen data monien muiden ohella. Netboxin tavoitteena on tulevaisuudessa tarjota myös jalostettua tietoa yritysten toimintaympäristöstä.


Lue lisää aiheesta:

 
Päivitetty 4.10.2019

 

HAKOSALO OY

Pohjoisranta 11 C 28100 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi