HAKOSALO
Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!


Ota yhteyttä

Virrat tarjoaa elinkeinoelämälle ilmaisen hakemiston

Julkaistu 1.8.2017, päivitetty 27.9.2017
 

Pohjoisella Pirkanmaalla Virroilla kehitetään elinkeinoelämää kaupunginhallituksessa hyväksytyn ohjelman mukaisesti.

Kärkihankkeet ovat mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Ensinnäkin paikkakunnalla halutaan hyödyntää alueen päätiet tulevaisuudessa entistä paremmin sekä uudistaa kaupungin imago.

Käytännössä tämä näkyy elinkeinoelämää tukevana laajentuvana tonttitarjontana ja rakentamisena. Kokoluokaltaan merkittäviä hankkeita ovat tuleva logistiikka-alue ja kaupallisten toimijoiden keskittymä. Näin Virrat pystyy tarjoamaan eri toimijoille monipuoliset liike-elämän palvelut supisuomalaisessa ympäristössä.

- Meillä on ollut selkeä tarve yritys- ja palveluhakemistolle. Kaupungin elinkeinotoimen näkökulmasta paikalliset yritykset tavoitetaan nyt kattavasti ja kohdennetusti. Kuntalaisilta on tullut säännöllisesti kyselyitä, kun jollekin tietylle palvelulle on ollut tarvetta. Nyt yritysten palvelut löytyvät helposti suoraan jäsennellystä palveluhakemistosta, elinkeinopäällikkö Johanna Lamminmäki valottaa taustoja.

Tutustu Virtain kaupungin Yritys- ja palveluhakemistoon: 

VIRTAIN KAUPUNKI

Satojen järvien Virrat on suosittu kesä- ja huvilakaupunki, jonka kauniit maisemat ja rikas kulttuuriperintö tarjoavat monipuolista nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

 

Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

 

 

 

 
Päivitetty 27.9.2017

Hakosalo Software Oy

Hakosalo Software on porilainen ohjelmistotalo, joka työllistää 12 tietoalan ammattilaista.

Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi