HAKOSALO
Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!


Ota yhteyttä

 

Kuntien yritysrekisterit usein retuperällä

Julkaistu 25.4.2017
 

Useissa kunnissa, kaupungeissa ja kehittämisyhtiöissä on suuria haasteita yritys- ja yhteystietojen ylläpidossa. Osassa organisaatioista julkisia yritystietoja ei ole ollenkaan saatavilla tai tiedot ovat virheellisiä ja puutteellisia.

Koko elinkeinoelämää tukevan toiminnan järjestäminen on vaikeaa, kun kunnilla ei ole tarkkaa tietoa alueen yrityksistä tai siitä minkälaisia palveluita ne tarjoavat.

Suurimpia kärsijöitä ovat luonnollisesti palveluita tarjoavat yrittäjät sekä asukkaat ja vierailijat, jotka haluaisivat etsiä itselle ajankohtaisia palveluita kunnan alueella.

Huomio järjestelmistä sisältöön

Kuntaorganisaatioissa on yritetty ratkaista yritysrekisterin asettamiin vaatimuksiin eri järjestelmien avulla. Usein aika on ajanut näistä ratkaisuista ohi ja tieto on vanhentunutta. Päivitystyö on usein jätetty manuaaliseksi toimenpiteeksi kunnan edustajien harteille, jolloin prosessi on liian raskas.

Nykyaikaiset ratkaisut mahdollistavat tietojen säännöllisen päivittämisen automaattisesti. Samoin sisällön muokkaamista voidaan delegoida yrittäjille. Näin he voivat tarkistaa sisällön oikeellisuuden ja ilmoittaa uusista palveluistaan syöttämällä tiedot suoraan palveluun.

Satunnaiset matkailijat ja kunnan asukkaat voivat etsiä tarvitsemiaan palveluita helposti ja paikantaa lähimmät yritykset kartalta.

Lisätietoa:

Tuomas Hautala, myynti
tuomas.hautala@hakosalo.fi
+358 40 510 1226

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

 
Päivitetty 25.4.2017

Hakosalo Software Oy

Hakosalo Software on porilainen ohjelmistotalo, joka työllistää 12 tietoalan ammattilaista.

Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi