HAKOSALO
Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!


Ota yhteyttä

Nina ja Nooralotta liikuttavat PowerBreakilla porilaiset työyhteisöt vetreäksi

Julkaistu 17.11.2016, päivitetty 14.12.2016
 

Fysioterapian asiantuntijayritys Terve!Pori lanseerasi markkinoille hiljattain uuden työyhteisöjen taukoliikuntamuodon, PowerBreakin. 

PowerBreak tuo Terve!Porin fysioterapeutit työyhteisöjen keskelle 2-5 kertaa viikossa. Yhden tehotauon kesto on 12 minuuttia ja sen aikana pureudutaan kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointiin esimerkiksi fysioterapian, pilateksen, joogan ja fustran keinoin.

Terve!Porin ohjaajat, työfysioterapeutti Nina Kivelä sekä aitajuoksija Nooralotta Neziri ovat tuttuja hahmoja Hakosalon toimistolla. Yhteistyötä on tehty puolin ja toisin niin nettisivujen parissa kuin taukojumpatenkin.

- Meillä on Hakosalon kanssa takana jo pidempi tuttavuus ja yhteistyö. Taukojumpan ohella olemme tehneet yhdessä mm. käyntikortit sekä PowerBreakin internetsivut, Nina kertoo. Myös Hakosalon toimitusjohtaja Jouni Hakosalo on hyvillä mielin yhteistyöstä.

- On ollut ilahduttavaa nähdä, miten hyvin taukojumppa on otettu toimistollamme vastaan. Kaikki ovat suhtautuneet tehotaukoihin positiivisesti omasta liikuntataustastaan riippumatta. Sen lisäksi tehotauot ovat olleet meidän porukallemme myös mukavia sosiaalisia tuokioita. Ninalta kysellään vinkkejä omaan kehoonhuoltoon liittyen ja Nooralotan kertomukset urheilijan arjesta ja harjoittelusta kiinnostavat myös kaikkia, hän kuvailee.

Voit tutustua PowerBreakin internetsivuihin osoitteessa www.powerbreak.fi. Sivusto on toteutettu Hakosalo Julkisivu -sisällönhallintajärjestelmällä.

Hakosalolla on liikuttu Terve!Porin innoittamana jo tammikuusta 2014 alkaen. Tässä henkilöstö tutustuu PowerBreakin saloihin huippuaituri Nooralotta Nezirin ohjauksessa.


POWERBREAK

PowerBreakin-taukoliikunnan tarkoituksena on "ajaa selkärangan ajokortti" kuukausittain vaihtuvien teemojen avulla. Harjoituksen aikana tehdään yksinkertaisia ja tehokkaita liikkeitä, jotka lisäävät liikkuvuutta sekä kehonhallintaa.


Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

 

 

 

 
Päivitetty 14.12.2016

Hakosalo Software Oy

Hakosalo Software on porilainen ohjelmistotalo, joka työllistää 12 tietoalan ammattilaista.

Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi