HAKOSALO
Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!


Ota yhteyttä

Johtajavalmentajilla asiakkuudet hallussa

Julkaistu 21.11.2016
 

LMI Finland toimii eri puolilla Suomea valmentaen yritysten johtajia. Moninainen kanssakäyminen asiakkaiden kanssa vaatii keskitetyn järjestelmän, jotta asiakkuudet pysyvät hallussa. 

"Meillä on pitkään ollut käytössä CRM-järjestelmä, mutta halusimme käyttöömme nykyaikaisen palvelun liikkuville valmentajillemme asiakashallinnan helpottamiseksi", kertoo Barbro Kanerva LMI Finlandista.

Normaalin CRM-käytön lisäksi järjestelmän haluttiin vastaavan muutamaan erityistarpeeseen. LMI:n toiminnalle on tärkeää että erilaisia materiaaleja voidaan säilyttää samassa paikassa, tarvittaessa asiakaskohtaisesti. Uuden järjestelmän myötä tämä onnistuu kätevästi, kun dokumentteja voidaan tallentaa CRM:n mukana tulevaan intrapalveluun. Tallennetut dokumentit voivat olla joko julkisia tai ainoastaan tietylle käyttäjälle näkyviä. 

Lisäksi tarvittiin toiminnan kannalta erittäin tärkeä keskustelufoorumi valmentajien sisäiseen tiedonvaihtoon. Uuden järjestelmän myötä kaikki hyödylliset ominaisuudet löytyvät samasta paketista.

"Hakosalon järjestelmä on helppokäyttöinen, joten tavoitteenamme on että viimeistään vuoden lopussa siirtymän umpeutuessa kaikki hyödyntävät sen tarjoamia mahdollisuuksia", Kanerva kertoo. Lyhyessä koulutuksessa järjestelmän toimintaperiaate tuli valmentajille selväksi ja käytön aloittaminen oli helppoa. 

"Olen tyytyväinen toteutuneeseen aikatauluun ja yhteistyöhön Hakosalon iloisen porukan kanssa. Mahdollisten lisäominaisuuksien, kuten uutiskirjeiden ja tyytyväisyyskyselyiden käyttöönottoa mietitään tuonnempana", Kanerva pohtii tulevaisuutta.


LMI FINLAND

Leadership Management® International eli LMI® on henkilökohtaisen, pitkäkestoisen businessvalmennuksen ja coachingin uranuurtaja maailmassa ja Suomessa. Toimimme kansainvälisesti yli 80 maassa 3000 valmentajan verkostona. Valmennuksiimme on osallistunut tähän mennessä yli kaksi miljoonaa avainhenkilöä.
 

Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

 

 

 

 
Päivitetty 20.11.2016

Hakosalo Software Oy

Hakosalo Software on porilainen ohjelmistotalo, joka työllistää 12 tietoalan ammattilaista.

Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi