HAKOSALO
Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!


Ota yhteyttä

 
« Edellinen | Seuraava »

Sami Haahtinen siirtyy uusiin haasteisiin

Julkaistu 24.7.2016, päivitetty 18.8.2016
 

Uudet haasteet lennättävät Hakosalon teknisen asiantuntijan Sami Haahtisen syyskuun alussa Hongkongiin suuren internettoimijan palvelukseen. 

Sami siirtyi Hakosalolle tekniseksi vastaavaksi syyskuussa 2014 liiketoimintakaupan myötä. Takanaan hänellä oli reilu vuosikymmen yrittäjyyttä ja muita alan töitä verkko- ja internetpalveluiden parissa. Viimeiset kaksi vuotta Sami on vastannut Hakosalon palveluiden ja palveluympäristön teknisestä kehityksestä.

- Tuleva työnkuvani sisältää samoja elementtejä mitä työni Hakosalolla, mutta suuremmassa mittakaavassa. Päätin tarttua tähän haastavaan ja mielenkiintoiseen mahdollisuuteen vaikkakin se tarkoittaa Hakosalon työyhteisön jättämistä taakseni. 

Sami jatkaa työtehtävissään Hakosalolla elokuun 19. päivään saakka. Osana laajempaa uudelleenorganisointia Samin työt vastuutetaan muille Hakosalon työntekijöille. Muutos ei vaikuta asiakasprojekteihin. Hakosalo kiittää Samia yhteisistä vuosista ja toivottaa hänelle antoisaa ja inspiroivaa aikaa uuden työnantajan palveluksessa!

Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
Puh. 010 231 0562

» Siirry yhteydenottolomakkeelle

 
Päivitetty 18.8.2016

Hakosalo Software Oy

Hakosalo Software on porilainen ohjelmistotalo, joka työllistää 12 tietoalan ammattilaista.

Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi