Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: HTTPS://www.hakosalo.fi/

Etusivu > Tiedotteet > Vuosi 2016 > Sami Haahtinen siirtyy uusiin haasteisiin

Sami Haahtinen siirtyy uusiin haasteisiin

Uudet haasteet lennättävät Hakosalon teknisen asiantuntijan Sami Haahtisen syyskuun alussa Hongkongiin suuren internettoimijan palvelukseen. 

Sami siirtyi Hakosalolle tekniseksi vastaavaksi syyskuussa 2014 liiketoimintakaupan myötä. Takanaan hänellä oli reilu vuosikymmen yrittäjyyttä ja muita alan töitä verkko- ja internetpalveluiden parissa. Viimeiset kaksi vuotta Sami on vastannut Hakosalon palveluiden ja palveluympäristön teknisestä kehityksestä.

- Tuleva työnkuvani sisältää samoja elementtejä mitä työni Hakosalolla, mutta suuremmassa mittakaavassa. Päätin tarttua tähän haastavaan ja mielenkiintoiseen mahdollisuuteen vaikkakin se tarkoittaa Hakosalon työyhteisön jättämistä taakseni. 

Sami jatkaa työtehtävissään Hakosalolla elokuun 19. päivään saakka. Osana laajempaa uudelleenorganisointia Samin työt vastuutetaan muille Hakosalon työntekijöille. Muutos ei vaikuta asiakasprojekteihin. Hakosalo kiittää Samia yhteisistä vuosista ja toivottaa hänelle antoisaa ja inspiroivaa aikaa uuden työnantajan palveluksessa!

Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
Puh. 010 231 0562

» Siirry yhteydenottolomakkeelle