Elinvoimaa alueellesi

Pekka Pääkäyttäjä

 

Pääkäyttäjä tuntee hakemusprosessin ja järjestelmän ominaisuudet. Näin hän voi toimia lähitukena järjestelmän muille käyttäjille.

Sen lisäksi pääkäyttäjien vastuulla on mm. sopimusten vienti maksatukseen.

Sopimuksien vienti maksatukseen (CSV)

1. Siirry tarkastelemaan sopimuksia. Löydät tehdyt sopimukset joko etusivun widgetistä kuntarajauksineen (jos widgettejä ei ole asetettu, katso sivu "Käytön aloittaminen") tai järjestelmän päävalikosta välilehdeltä "Sopimukset".


2. Sopimukset-näkymässä näkyvät oletuksena vain sellaiset sopimukset, joita ei ole vielä viety maksatukseen. Jos haluat tarkastella ihan kaikkia syntyneitä sopimuksia, ota valinta pois kohdasta "Älä näytä maksatettuja sopimuksia". Muista kuitenkin pistää se takaisin, ennen kuin viet uusia sopimuksia maksatukseen.


3. Valitse seuraavaksi näkyviin vain sellaiset sarakkeet, jotka haluat mukaan CSV-vientiin. Pääset muokkaamaan sarakkeita painikkeesta "Valitse sarakkeet".


4. Vihreällä pohjalla näkyvät näkyvissä olevat sarakkeet. Jos haluat niistä jonkun pois, klikkaa sarakkeen nimeä tai raahaa se punaiselle pohjalle. Jos taas haluat punaiselta pohjalta jonkun sarakkeen käyttöön, klikkaa sarakkeen nimeä tai raahaa se vihreälle pohjalle. Tallenna lopuksi.


5. Seuraavaksi vuorossa on CSV-vienti. Klikkaa painiketta "Vie maksatukseen (CSV)".


6. Valitse käytettävä erotinmerkki ja klikkaa "Luo CSV vain maksamattomista".


7. Palvelu ilmoittaa luonnin onnistumisesta. Luotu tiedosto löytyy selaimesta riippuen joko selainikkunan alapalkista tai ladatuista tiedostoista.


Samalla siirrossa mukana olleet hakemukset kirjautuvat järjestelmässä maksatetuiksi.

 
Päivitetty 16.4.2020

 

HAKOSALO OY

Pohjoisranta 11 C 28100 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi