Elinvoimaa alueellesi

Käytön aloittaminen

 

Tämän sivun ohjeilla pääset alkuun Hakosalo-järjestelmän käytössä.

Alla ovat ohjeet kirjautumiseen, oman etusivun widgettien lisäämiseen sekä salasanan vaihtoon. Lopusta löydät linkit myös hakemusten ylläpitoon liittyviin ohjeisiin roolikohtaisesti.

Kirjautuminen

Palveluun kirjaudutaan osoitteessa asiakas.hakosalo.fi. Kirjautumista varten tarvitset yritystunnuksen, käyttäjätunnuksen ja salasanan.


Etusivun widgetit

Jos työnkuvaasi kuuluu vain hakemusluonnosten käsittely, voit hypätä tämän vaiheen yli ja siirtyä suoraan salasanan vaihtoon. Jos taas käsittelet hakemuksia, teet päätöksiä tai olet pääkäyttäjä, lisää etusivulle roolisi sopivat widgetit. 

1. Klikkaa ensin etusivusi oikeassa alakulmassa sijaitsevaa "Muokkaa etusivua" -painiketta. Painike avaa näkymän, josta näet kaikki nykyiset etusivun widgettisi.

2. Jos työskentelet vain tukihakemusten parissa, poista oletuswidgetit rukseista ennen uusien widgettien lisäämistä. 


2. Raahaa sen jälkeen komponenttivalikosta sivulle roolisi mukaiset widgetit. Vaihtoehtoina on "Käsittelijän hakemusluettelot" sekä "Päättäjän/Pääkäyttäjän hakemusluettelot" ja "TEM-lomakeraportti".


3. Asetukset eivät vaadi erillistä tallennusta, vaan muutokset tulevat voimaan välittömästi. Voit nyt palata takaisin etusivullesi vasemman yläkulman "Palaa etusivulle" -linkistä.


Salasanan vaihto

1. Klikkaa päävalikossa omaa nimeäsi.


2. Klikkaa kortillasi painiketta "Toiminnot" ja avautuvasta valikosta kohtaa "Vaihda salasana". Palvelu pyytää sinua syöttämään nykyisen salasanan, sekä uuden salasanan kahdesti. Tallenna lopuksi.


Kun olet tehnyt kaikki yllä olevat säädöt, voit siirtyä hakemusten ylläpitoon oman roolisi mukaisesti.


Lue lisää:

Leevi Luonnos

Kaija Käsittelijä

Pirjo Päättäjä 

Pekka Pääkäyttäjä

 
Päivitetty 16.4.2020

 

HAKOSALO OY

Pohjoisranta 11 C 28100 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi