HAKOSALO
Ohjaa työntekijöitäsi onnistumaan!


Ota yhteyttä

« Edellinen | Seuraava »

Varkaudessa ollaan tehokkaita työpaikkojen välittäjiä

Julkaistu 22.1.2018
 

Työttömyys on laskenut Varkaudessa voimakkaasti viime vuoden aikana.

Lomautukset ovat vähentyneet merkittävästi ja uusia työpaikkojakin on syntynyt. Siitä huolimatta kaupungissa on edelleen paljon pitkään työttömänä olleita henkilöitä, joiden työllistyminen on haastavaa. Sen vuoksi tarvitaan monenlaisia tukitoimia, joita kaupungin työllisyyspalveluilla on TE –toimiston lisäksi käytössä.

- Nyt kun olemme saanut käyttöömme Hakosalo Asiakkaan Työllisyyspalvelut –asiakastietojärjestelmän, pystymme tehostamaan toimintaamme merkittävästi sekä asiakasmäärien kasvun että palvelujen laadun osalta. Toki tämä vaatii jonkin verran aikaa, mutta uskon positiivisen muutoksen näkyvän toiminnassamme jo lähikuukausien aikana. Asiakastyön lisäksi näen uuden tietojärjestelmän helpottavan toiminnan raportointia kaupungin päätöksentekijöille, työllisyysasiantuntija Jouko Kuittinen hehkuttaa.


VARKAUDEN KAUPUNKI

Varkaus on n. 23 000 asukkaan kaupunki, jossa kohtaa vanha ja uusi arkkitehtuuri, tehdasmiljöö ja kodikkuus. Erinomaiset edellytykset yritystoiminnalle tuovat logistinen sijainti sekä hyvä teollisten- ja liiketonttien tarjonta. 

Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

 

 

 

 
Päivitetty 22.1.2018

Hakosalo Software Oy

Hakosalo Software on porilainen ohjelmistotalo, joka työllistää 12 tietoalan ammattilaista.

Tiedepuisto 4, 28600 Pori
Puh. 010 231 0560
helpdesk@hakosalo.fi
www.hakosalo.fi