Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: HTTPS://www.hakosalo.fi/

Etusivu > Onnistumiset > Hakosalo Julkisivu > Merikarvianjoella helpotetaan kalastuslupien ostamista mobiilipalvelun avulla

Merikarvianjoella helpotetaan kalastuslupien ostamista mobiilipalvelun avulla

Merikarvianjoella voi jatkossa ostaa kalastusluvan suoraan mobiilipalvelun kautta ajasta ja paikasta riippumatta. Todisteeksi luvasta käy tuloste tai puhelimen ruudun kautta esitetty tosite.

Aikaisemmin Merikarvianjokea koskevat kalastusluvat vaativat vierailua lupien jälleenmyyjän toimipisteellä. Nyt luvan voi ostaa puhelimen kautta vaikka joen rannalta. Luvan maksu tapahtuu reaaliaikaisesti esimerkiksi luottokortilla tai verkkopankilla. Ostetusta luvasta saapuu sähköpostiin PDF-tosite, joka riittää todisteeksi kalastusluvasta mahdollisen tarkastuksen sattuessa kohdalle.

Luvat livakammin myös Lankosken Köffiltä

Kalastuslupien jälleenmyyjänä toimiva Lankosken Köffi ottaa vastaan niin joelle suuntaavia yksittäisiä kalastajia kuin suuriakin kalastajaryhmiä. Osana Merikarvianjoen sähköisten palveluiden uudistusta Köffi sai käyttöönsä kevyen asiakashallintajärjestelmän, jonne kalastajien yhteystiedot lupineen tallennetaan jatkoa varten. Toista kertaa Köffin tiskillä lupaostoksilla ollessa asiointi sujuu nopeasti ilmoittamalla nimen tai syntymäajan.

Merikarvianjoen toiminnanjohtaja Marianne Hakala on mielissään voidessaan tarjota joella kalastaville entistä parempaa palvelua.

"Sähköinen kalastuslupapalvelu on nykyaikaa ja se on kerännyt paljon positiivista palautetta kalastajilta. Valitsimme Hakosalon toteuttamaan verkkokauppaamme, sillä olemme aikaisemminkin tehneet yhteistyötä heidän kanssaan ja tiesimme sen toimivan moitteettomasti ja ammattitaidolla." 

Voit tutustua Merikarvianjoen lupapalveluun osoitteessa jokiluvat.merikarvianjoki.fi


MERIKARVIANJOKI

MERIKARVIANJOKIMerikarvianjoki on yksi Etelä-Suomen suosituimpia kalastuskohteita. Joen kosket tarjoavat upeat puitteet mm. perho- ja viehekalastukselle.


Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562