Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: HTTPS://www.hakosalo.fi/

Etusivu > Onnistumiset > Hakosalo Julkisivu > Osuuskunta Ulrinki ponnistaa käsityökaupunki Ulvilasta Hakosalo Julkisivun avulla

Osuuskunta Ulrinki ponnistaa käsityökaupunki Ulvilasta Hakosalo Julkisivun avulla

Ulvilainen taide- ja käsityötuotteita sekä palveluita tarjoava Osuuskunta Ulrinki julkaisi marraskuussa uudet internetsivut. Sivustoa ylläpidetään Hakosalon Hakosalo Julkisivu -sisällönhallinnalla. 

Osuuskuntalaisten esittelyn lisäksi sivustoa aiotaan hyödyntää myös verkkokauppana sekä erilaisten palvelupakettien tarjoamisessa. Osuuskunta tuottaa mm. virkistyspäiviä työyhteisöille. Tärkeää ylläpitäjille oli sivuston helppo päivitettävyys. Ulringin hallituksen puheenjohtaja Merja Merja Ravantti-Pölkki on tyytyväinen sivuston sujuvaan käyttöönottoon.

- Käyttöönottokoulutus oli selkeä ja samoin järjestelmä. Kun pääsi itse heti ylläpitämään, niin oli helppo saada asiasta kiinni. Uuden sivuston julkaisu oli Osuuskunnan ulostulo, viesti siitä että olemme olemassa. Samalla pyrimme tekemään yhteydenotosta mahdollisimman helppoa. Toiveemme on, että ihmiset ottavat meihin rohkeasti yhteyttä!


OSUUSKUNTA ULRINKI

Osuuskunta Ulrinki tarjoaa kädentaitoihin, kuvataiteeseen, kirjoittamiseen ja musiikkiin liittyviä palveluja. Toimintamme keskittyy Ulvilan ympäristöön, mutta toimialueenamme on koko Suomi. Tutustu Ulringin sivustoon osoitteessa www.ulrinki.fi.


Lisätietoa:

Jouni Hakosalo, toimitusjohtaja
jouni.hakosalo@hakosalo.fi
+358 10 231 0562

» Lisätietoa Hakosalo Julkisivusta
» Tutustu Hakosalon tarinaan
» Siirry yhteydenottolomakkeelle