Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: HTTPS://www.hakosalo.fi/

Etusivu > Asiakkaat

Asiakkaat

Hakosalo tarjoaa ohjelmistoratkaisuja kunnallisille organisaatioille, jotka tarjoavat omia palveluitaan alueen yrityksille ja yrittäjille. Yhdessä asiakkaiden kanssa kehitettyjen ratkaisujen hyödyt perustuvat vahvaan toimialaosaamiseen.

Hakosalo mahdollistaa yhden järjestelmän, jota käyttävät roolipohjaisesti useat eri organisaatiot.

Kehittämisyhtiöt ja uusyrityskeskukset

Useilla alueilla Suomessa toimii elinkeinoyhtiö, joka tarjoaa yritysneuvontaa koko yrityksen elinkaaren ajan perustamisneuvonnasta omistajanvaihdoksiin. Hakosalon järjestelmät on alun perin kehitetty vastaamaan näiden organisaatioiden asiakashallinnan tarpeita.

Kunnat ja kaupungit

Osassa kunnista ei ole elinkeinoyhtiötä, vaan tätä työtä hoitaa kunnan oma elinkeinotoimi, joka hyödyntää Hakosalon palveluita samalla tavoin kuin kehittämisyhtiöt. Myös kunnallisjohto hyödyntää Hakosalon palveluita mm. raportoinnin osalta.

Työllisyyspalvelut

Kuntien työllisyyspalveluiden ammattilaiset hyödyntävät Hakosalon palveluita kirjatessaan työnhakijoiden siirtymiä ja muita työnhakijan tietoja sekä täyttäessään elinkeinoelämän tarjoamia avoimia työpaikkoja.

Ammatilliset oppilaitokset

Oppilaitokset hyödyntävät Hakosalon palveluita asioidessaan yritysten kanssa ja hakiessaan oppilaille mm. työharjoittelupaikkoja. Samalla järjestelmällä hallinnoidaan myös yrityksille suunnattuja koulutuksia.

Hankkeet

Hakosalon palvelut pitävät sisällään kokonaisvaltaisen hankehallinnan, jolloin asiakasdata on kirjattuna yhteen paikkaan ja rahoittajien vaatimat hankeraportit saadaan tuotettua helposti.
 

Lue lisää asiakkaistamme